Een muzikale benefiet op 6 juni 2020! Komt allen!

J.M van Boxtel

( Lid van team: Leden van Rumberley, Golden Pennies, Neighbours en Jo's GenerationMix. )

Qr
van totaal € 1.000 (7%)

Een koorlid heeft mij kennis laten maken met jullie stichting. Ik werk in de zorg en weet hoe belangrijk jullie inzet is!

Tijdens de muzikale benefiet op 6 juni gaan we zoveel mogelijk geld verzamelen voor jullie! Dit doen we d.m.v donaties van de deelnemers en het publiek. Een prachtige tombola en verkoop van lekkernijen. Ook het entree geld wordt gedoneerd. Het spannendste moment is aan het einde van de dag! Het optellen van het geld.

De benefiet is op 6 juni in Buurthuis De Kolk: Klamperstraat 1 te Zaandam. Entree is €3,00. De dag begint om 11:00 uur en zal om 16:00 uur afgesloten worden met het overhandigen van de cheque! U komt toch ook?!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 72 28-11-2019 | 17:23